Assembly – bekabeling op maat

Afhankelijk van het type kabel en de werkzaamheden aan uw opdracht kunnen wij uw probleem veelal binnen één dag oplossen.

Voor alle speciale wensen kunt u ook bij Rexcom terecht. Een groep enthousiaste en vakbekwame mensen staan klaar om uw problemen op te lossen. Of het nu gaat om compleet afgemonteerde Glasvezelkabels, een Flat Oval kabel met RJ12 naar RJ45 of om een ingewikkelde Octopus kabel.

Prefab Assembly

Ook u heeft vast wel eens projecten waarbij de tijdsdruk te groot is en er niet genoeg mankracht voor handen is. Wij kunnen u helpen!
We hebben zeer veel ervaring in het pre-assembleren van projecten. In onze assembly afdeling in Nijkerk kunnen onze medewerkers ongestoord aan uw project werken. Ook hier kunt u gewoon uw eigen materialen voor aanleveren.
Er gaat hier geen kostbare tijd meer verloren aan onnodig oponthoud door bijv. files, geen gezoek meer naar gereedschappen op de bouwplaats, veel minder afval op te ruimen op uw project zijn enkele voorbeelden van de voordelen van onze pre-assemblage oplossingen. Hierdoor bent u in staat de soms onwerkbare deadlines alsnog te halen.
Normaliter dient de geïnstalleerde bekabeling 100% getest te worden voor een “System Warranty” . Maar gezien onze ruime ervaring op dit gebied en het door ons geschoolde personeel, is het voor TE Connectivity voldoende dat er op locatie slechts 1 op 6 kabels wordt nagemeten. Dit is enkel om de te verifiëren dat de kabel zorgvuldig geïnstalleerd is.
Bijkomend voordeel en zeer kostenbesparend is het feit dat onze pre-fab kabels 100% gemeten worden.

Glasvezel Assembly

Ook glasvezelkabels kunnen onze gediplomeerde medewerkers fabriceren. Van glasvezel patchkabels met de meest uitlopende connectoren en afwijken lengten tot aan meervoudige complete glasvezelbackbone kabels. Met onze polijstmachines, ovens en (OTDR) meetapparatuur maken we hoogwaardige kwaliteitskabels. We worden graag uitgedaagd voor onmogelijke levertijden.

Patchkabel Assembly

In de afgelopen 2 decennia hebben onze assembly medewerkers alle soorten patchkabels gemaakt. Sterk afwijkende lengte tot op de cm nauwkeurig, afwijken kleuren of bijzondere combinaties kabel met gekleurde tule of met afwijkende aansluitschema’s. Er is zeer veel mogelijk. Dus als u op zoek bent naar klant-specifieke en afwijkende patchkabel, aarzelt u niet om contact met ons op te nemen.

Overig Assembly

Naast kabel gerelateerde assemblages kunnen we ook ontzorgen bij het in elkaar zetten van office boxen, camera’s maar ook het “simpele” maar altijd tijdrovend labellen van kabels of andere producten, 19-inch kasten kunnen we al voorzien van panelen en/of spanningsslof.

Ook hier hebben we inmiddels ruime ervaring in verschillende industrieën zoals in:

  • datacenters
  • retail
  • utiliteitsbouw
  • industriële omgevingen
  • onderwijs
  • casino’s

Onze assembly is een professioneel geoutilleerde assemblage afdeling in Nijkerk.
Hierdoor is ‘flexibiliteit’ echt gegarandeerd. Kleine maar ook grotere veranderingen in bijv. lengte, coderingen, samenstelling etc. kunnen we snel en adequaat oplossen.
Onze goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers op onze assembly afdeling kunnen meer dan alleen maar patchkabels en/ of glasvezelkabels op maat maken. Ook het vooraf assembleren van patchpanelen in 19-inchkasten, het in elkaar zetten van camera’s of speciale office boxen met data aansluitingen en/of 230V voorzieningen behoort tot de mogelijkheden.
U kunt uiteraard ook uw eigen materialen aanleveren, wij zetten het efficiënt, snel en vakkundig in elkaar voor u.

We maken graag van uw probleem onze uitdaging.